Så mange anvendelsesmuligheder har et USB kabel

Et USB kabel er en genial tilføjelse til enhver computer, fordi kablet har enormt mange anvendelsesmuligheder. Samtidig er de fleste computere udstyret med rigtigt mange usb stik, så USB kabler kan anvendes til rigtigt mange ting på en gang på en computer. Her er nogle af de mest populære anvendelsesmuligheder for et USB kabel.

Tilslutning af tastatur og mus

med et USB kabel kan du tilslutte både tastatur og mus, så du har en fysisk håndgribelig brugerflade, du kan bruge til at navigere rundt på din computer med. Uden et tastatur og en mus, kan det være enormt udfordrende at bruge en computer. Nogle mennesker foretrækker at bruge webcams med bevægelsessensorer eller controllere fra spilkonsoller til at styre en computer, men i langt de fleste tilfælde er det fuldstændigt uundværligt at have et tastatur og en mus

tilslutning af ekstern hukommelse

med et USB kabel kan du tilslutte eksterne harddiske til din computer. Dette er enormt praktisk, fordi du kan opbevare informationer på en ekstern harddisk, som du kan tilslutte lige præcis den computer, du skal bruge. I stedet for at skulle overføre store filer over internettet, kan du i stedet blot gemme dem på den eksterne harddisk, og tage harddisken med dig, så du kan tilslutte den de computere, du skal bruge.

Eksterne harddiske gør det muligt at flytte rundt på data helt fysik. Det kan være enormt praktisk, hvis der skal videregives meget data. Mange mennesker har en ekstern harddisk med masser af medier til underholdning. Du kan for eksempel tage den eksterne harddisk med hjem til en ven, hvis I skal holde filmaften. Her kan i bruge den eksterne harddisk til at lagre alle jeres yndlingsfilm, så I ikke skal besvære jer selv med at skulle tænde for en dvd-afspiller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *