Når Hovedstaden bliver ændret til noget andet

For ikke så lang tid siden var jeg et smut nede og spise i på en restaurant i Kødbyen med nogle af mine venner.

Der var mange der kørte forbi mig på løbehjul med motor og cykelstierne var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker. Til at begynde med blev jeg noget fortørnet, og ville mest af alt helst irettesætte alle dem her, der lavede “unoder” i min verden. Det var særligt yngre der kørte rundt på løbehjul, men hvordan kunne de have råd til det. Jeg spurgte en fyr nok i starten af 20’erne, og han var så sød at forklare at han havde lejet den og slet ikke ejede den. Faktisk sagde han, at han kørte gratis da han havde fået en rabatkode.

Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle mærker igen på de her løbehjul, som de unge kørte på! Nu er jeg faktisk ikke bange for nye ting, selvom det måske kunne lyde sådan. Faktisk er jeg ret nysgerrig anlagt. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min fornøjelse at jeg kunne bruge en kampagnekode. Så jeg tog mobilen og søgte på Tier rabatkode, som var den applikation jeg havde installeret på min mobil.

Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da rabatkoden fungerede præcist som den skulle. Der hvor jeg fandt en oversigt over rabatter og bonusser, der var der også en del andre interessante kampagnekoder jeg kunne bruge. Hvis du ikke har prøvet det før – så prøv det – det var ret underholdende!

Gør det sjovt med de små

Hvorfor børn iskal holdes væk fra de her sjove nyskabelser er et mysterium for mig! Når vi gør tingene sammen så bliver det så meget bedre! Dog så skal det lille pus være godt pakket ind og jeg skal nok sørge for at han holder varmen i sin Molo flyverdragt og godt pakket ind med tykke tørklæder. Om det lille pus så skal afprøve et af de her segboards eller et motoriserede løbehjul ved jeg ikke helt. Men i hvert så irriterer det mig lidt, man ikke kan leje airboards på samme måde som med elektriske løbehjul. Jeg har dog her fundet en testsider der undersøger segboards, der burde være tilstrækkelig til at køre lidt rundt i gården eller baghaven! Men hov du kan jo også gøre det på den helt old school way og lave en sæbekassebil. Det kan du nemt bygge og samlem med bunden fra en gammel barnevogn med alle hjulene stadig monteret, noget træ til sider, top og til at sidde på, søm og skruer, nå ja og selvfølgelig noget at styre sæbekassevognen med. Sidst vi lavede vores egen sæbekassevogn brugte vi faktisk en gammel stang fra squatrack, som akkurat kunne anvendes som en type styrefunktion til sæbekassevognen.

Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *